اتیوپی آناسورا (کلدبرو بهار)
رقم: خودرو
روش فرآوری: طبیعی
طعم یادها: شکوفه پرتقال، گریپ فروت، کمپوت گلابی، مربای شیر
ارتفاع از سطح دریا: ۲۳۵۰ متر
آقای تادسه سومین نسل از خانوادهای است که کارشان پرورش قهوه است و در تلاش است تا آناسورا را به عنوان مزرعهای با بالاترین کیفیت قهوه به آیندگان معرفی کند.
ارتفاع بالای این مزرعه موجب میشود تا گیلاسهای قهوه در بهترین و آرامترین شرایط رشد کنند که نتیجهاش نمایههای طعمی شگفت انگیز و فوق العاده در فنجان روبه روی شما خواهد بود.
کلمبیا اینماکولادافلو(کلدبرو تابستان)
رقم:بوربون صورتی، کاستیلو
روش فرآوری: طبیعی بدون اکسیژن
طعم یادها: سیب سبز، آلو زرد، جوز هندی، بادام درختی
ارتفاع از سطح دریا: ۱۷۰۰ - ۱۹۰۰ متر
قهوهای که روبه روی شماست با کمک فرآوری طبیعی بدون اکسیژن توانسته خصوصیات رقمهای بوربون صورتی و کاستیلو را برجسته و هماهنگتر کرده و فنجانی افسانهای و متعادل را همراه با اسیدیتهای چند لایه و رایحهای شیرین در اختیارتان قرار دهد.
تجربهای که از نوشیدن این قهوه خواهید داشت نتیجه تلاشهای شبانه روزی کشاورزان در مراقبت از درختهای قهوه برای رسیدن به بهترین محصول است.
برزیل کوکاپیل کاناریو(کلدبرو پاییز)
رقم: کاتوآی زرد
روش فرآوری: طبیعی
طعم یادها: آمارتو، عناب، کرم کنجد، شیرین بیان
ارتفاع از سطح دریا: ۹۵۰ - ۱۱۰۰ متر
برزیل نه تنها بزرگترین تولید کننده قهوه در جهان است، بلکه مهد قهوههای با کیفیت نیز محصوب میشود.
قهوهای که در اختیاز شماست با دست توسط زنان از درخت چیده شده و با استفاده از روشهای کشاورزی پایدار، فناوریهای مدرن و فرآوری دقیق با سموم و کودهایی ارگانیک رشد کرده تا به جانوران دیگر آسیبی وارد نشود.
گواتمالا پامپو جیلا(کلدبرو زمستان)
رقم: کاتورا، بوربون
روش فرآوری: شسته شه
طعم یادها: بیسکوییت زنجبیلی، گلابی، انجیر خشک، چای سیاه
ارتفاع از سطح دریا:۱۵۰۰- ۱۷۵۰ متر
قهوهای که در دست شماست از ضلع جنوبی دریاچه آتیلان در میان خاک های آتشفشانی غنی از مواد مغذی و در ارتفاعات بالا از سرزمین گواتمالا آماده است،جایی که تقریبا هر روز باد جنوبی ابرهای مرطوب را به رقص در میآورد تا سایه طبیعی بعدازظهر بر روی درختان قهوه مزرعه پامپوجیلا پهن شود.
نام این مزرعه از تصویری که هر روز مردمان آن تماشا می کنند وام گرفته شده است، تصویری از همنشینی طلوع آفتاب و مه غلیظ.
نظرات
هنوز نظری برای این محصول ثبت نشده