کلمبیا تامارا
رقم: کاستیلو
روش فرآوری: شسته شده
طعم یادها: آلو زرد، سیب قرمز، شیر بادام و شکر قهوهای
ارتفاع از سطح دریا: ۱۴۰۰ متر
قهوههای کلمبیا به دلیل کیفیت بالا و خصوصیات طعمی منحصر به فردشان بسیار شناخته شده هستند.
در قهوههای کلمبیا بازه وسیعی از نمایههای متفاوت وجود دارند که برای ذائقههای مختلف، مطلوب و دوست داشتنی هستند. تامارا شهر کوچکی است که در کنار مزارع موز، مزارع شگفت انگیز قهوه را نیز در خود جای داده است.
کاستاریکا میاگروس
رقم: بوربون زرد
روش فرآوری: طبیعی و خشک شدن آهسته
طعم یادها: توت فرنگی،آلو قرمز، خامه شکلاتی، اسطوخودوس
ارتفاع از سطح دریا: ۱۵۰۰ - ۱۷۰۰ متر
هر فنجان که از این مزرعه نوشیده میشود، حاصل سالها تلاش و توجه به پرورش، برداشت و فرآوری قهوه است و لذتی که نصیب ما میشود، وامدار لحظاتی است که به خانواده فاکوس زمان و انرژی خود را وقف دست یافتن به بهترینها در دنیای قهوه کردهاند.
امروزه مزرعه ترس میلاگرس به دلیل ارائه قهوههای استثنایی شناخته شده است که هر کدام ویژگیهای شگفت انگیزی را به نمایش می گذارند.
اتیوپی هامبلا
رقم: خودرو
روش فرآوری: طبیعی
طعم یادها: لیمو،چای ارل گری، شگلات پرتقال
ارتفاع از سطح دریا: ۱۹۰۰ - ۲۲۰۰ متر
حدود ۲۸ کارگر به صورت تمام وقت در مزرعهای متعلق به امان آدینو و برادرش مایکل در اتیوپی فعالیت می کنند. در منطقه هامبلا مزرعههای کوچک قرار دارند که در امر فرآوری قهوه به یکدیگر کمک میکنند. این تجمع و همکاری در فصل برداشت و فرآوری به تعداد ۷۰۰ نفر نمیرسد که حدودد ۷۰٪ آن را زنان تشکیل می دهند.
پاناما کوتورا دانکن
رقم: کاتورا
روش فرآوری: طبیعی با خشک شدن آهسته
طعم یادها: سیب پخته شده با دارچین، بادام، تافی کرهای، وانیل شکری
ارتفاع از سطح دریا: ۱۷۰۰ متر
کوتوا در زبان بومی یعنی کوهستان. الکساندر در اوایل سال ۱۹۰۰ مقالهای درباره بوکه خواند و بعد از آن هیچ چیز دیگر به روال سابق پیش نرفت.
او راهی این زمین شد و مزرعههایی را تاسیس کرد که از چهار نسل بعد از آن هنوز قهوههایشان جوایز بهترین قهوههای پاناما را به خود اختصاص میدهد.
نظرات
هنوز نظری برای این محصول ثبت نشده