کلدبرو تابستان
175,000
T
0
پاناما کوتورا دانکن
رقم: کاتورا
روش فرآوری: طبیعی با خشک شدن آهسته
طعم یادها: سیب پخته شده با دارچین، بادام، تافی کرهای، وانیل شکری
ارتفاع از سطح دریا: ۱۷۰۰ متر
کوتوا در زبان بومی یعنی کوهستان. الکساندر در اوایل سال ۱۹۰۰ مقالهای درباره بوکه خواند و بعد از آن هیچ چیز دیگر به روال سابق پیش نرفت.
او راهی این زمین شد و مزرعههایی را تاسیس کرد که از چهار نسل بعد از آن هنوز قهوههایشان جوایز بهترین قهوههای پاناما را به خود اختصاص میدهد.
نظرات
هنوز نظری برای این محصول ثبت نشده